22-01-14

Dubai part 1

image.jpgSinds maandagavond ben ik voor de tweede keer bij mijn broer in Dubai. Gisteren ben ik een bezoek gaan brengen aan de Madinat Jumeirah waar ik mijn borstnummer ben gaan oppikken voor de Dubai Marathon van vrijdag. Aangezien mijn broer Wouter enkele uren naar kantoor was, ging ik alleen op stap en van dat stappen krijg je dorst en zo ging ik naar het Belgian Beer Café een (dure) Duvel nuttigen. Gisterenavond zijn we wat gaan winkelen in de Dubai Mall. Ook vandaag moest mijn broer al vroeg naar kantoor en hij zette mij af aan de Marina Mall. Daar kan je wandelen tussen de wolkenkrabbers aan het water en ook winkelen. En zo mijn eerste solden gekocht van dit jaar : een jas. Aan de blakende zon te zien duidelijk iets wat ik hier niet moet dragen. Ook al is het hier nu zogenaamd winter... Ook vanavond heeft mijn broer een afspraak, dus besloot ik om een terrasje te doen. Nee, geen Duvel helaas, maar een wrap met kip en een Diet Pepsi. Morgen normaal gezien ontmoeting met Marathonman die nu onderweg is met het vliegtuig en 's avonds met enkele lopers die ik via Facebook heb leren kennen. Ja, vrijdag is het zover : De marathon. Duimen mag !!

image.jpg

17:54 Gepost door Maya in Reizen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

13-01-14

Eindelijk nieuws van het front !

Urban trail2.jpg

Eindelijk nieuws van het front ! Eerst en vooral wil ik iedereen een super 2014 toewensen.  Het is hartverwarmend hoeveel reacties ik kreeg op het feit dat mijn blog een hele tijd stil lag.  Eerst en vooral kwam dat door chronisch tijdsgebrek.  Ik maakte er de gewoonte van om mijn blog bij te werken tijdens mijn middagpauze omdat ik 's avonds al zoveel andere activiteiten te doen heb.  Maar opeens kon ik niet meer inloggen... Tot ik het vandaag eindelijk nog eens probeerde en hopla : Het lukt !

De foto hierboven is er eentje die genomen was op de Brugge Urban Trail op 20 oktober 2013.  En op oudejaarsdag heb ik op het onverwachts een marathon gelopen met Marathonman en andere Hero-lopers en dit langs de Watersportbaan.  Volgende week vertrek ik voor 9 dagen naar mijn broer in Dubai en ook daar staat een marathon op het programma.  Maar daar blijft het niet bij, hahaha...

Verder zal ik terug trachten wat vaker terug bij te bloggen.  Nu ik weer kan inloggen zal ik daar in 2014 weer werk van maken.  Met dank aan jullie, lieve lezertjes ! Hopla, op naar de volgende.  Doei !

12:52 Gepost door Maya in Dagelijkse Sleur | Permalink | Commentaren (7) | Tags: blog |  Facebook |