04-10-13

Duomarathon "Be a hero" : Joost en ik

lopen

Een poosje geleden had ik mijn broer Joost en mezelf ingeschreven om een Duomarathon te lopen langs de Watersportbaan.  Net zoals hier en hier liep ik deze in het kader van het project "Be a hero for one day" van Marathonman, met als enige verschil dat ik hier geen volledige marathon zou lopen, maar een deel ervan.  Om 11 uur begon ik als eerste te lopen en ik had 30 km op de planning, dus 6 rondjes van 5 km rond de Watersportbaan.  Tijdens het vierde toertje kwam Joost met zijn fiets naast me rijden.  Hij reed mee tot aan de loft waar hij een babbeltje sloeg met de anderen terwijl ik verder liep.  Toen ik al 25 km op de teller had, begon Joost mee te lopen en zo liepen we een volledig toertje samen.  Tijdens mijn laatste 500 meter begon Joost wat te versnellen en kwam Peter naast me rijden.  Jawel, hij was met zijn koersfiets volledig vanuit Brugge naar Gent gereden om eventjes te supporteren.  En nee, hoor, nog geen tijd voor de douche want na Joosts twee solotoertjes zou ik terug lopen en dat samen met Joost de laatste 2,195 km van onze Duomarathon.  Er stond veel wind waardoor ik de 30 km aflegde in 2u53min.  Joost zou tijdens de twee solotoertjes voor de snelheid zorgen zodoende we onze duomarathon mooi volbrachten op 3u55min. 

Peter was intussen alweer vertrokken, maar ik kreeg ander aangenaam gezelschap, namelijk van Wisken die ik via Facebook en het Hero-project had leren kennen.  Zij had in februari, de dag voor mij, haar Hero-marathon gelopen, maar nu zagen we elkaar voor het eerst in levende lijve.  Ik ging samen met haar een Duvel drinken langs het parcours van de Watersportbaan en erna gingen we naar Joosts appartement waar we op het 25ste verdiep, genietend van het mooie uitzicht, verder Duvelden.  En jawel hoor, Wisken drinkt ook heel graag Duvel en Orval, dus behalve lopen hebben we wel meer gemeen :-)

Zo, dat was de laatste grote training voor zondag, want dan trek ik opnieuw de loopschoenen aan.  Maar dat lees je later dan wel weer.

lopenlopenlopen

13:26 Gepost door Maya in Lopen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Weer een schitterende prestatie! Allemaal sportmensen in jouw buurt :)
De kleur van je haar is leuk!

Gepost door: Joke | 04-10-13

Een flinke prestatie en fijn dat je op die manier ook een sportieve vrouw hebt leren kennen!

Gepost door: magda | 04-10-13

Schitterend gedaan van je , Maaike, succes hé vandaag !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 06-10-13

Heyy.. deze post had ik gemist! Maar uiteraard nog van harte proficiat met deze prachtige prestatie allebei! ( en ook een chapeau voor Peter op z'n fiets van Brugge naar Gent! :-) )
Benieuwd wat je gisteren hebt uitgespookt! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-10-13

De commentaren zijn gesloten.