16-04-13

Globetrtotterswandeltocht : 42 km

Globetr-4.JPGZondag haalde ik eindelijk nog eens m'n wandelschoenen van de haak.  Mijn looptrainingen lopen vast omdat ik nog steeds sukkel met mijn enkelblessure.  Ik had zelfs een beetje angst om zomaar eventjes 42km te wandelen.  Om 9u had ik afgesproken met Joost en een vriendin van hem, namelijk Rita.  We vertrokken vanuit de startzaal in Brugge en trokken naar de deelgemeente Christus-Koning via de Brugse vestingen.  De eerste (en tevens tweede) controle was gelegen aan de Sint-Pietersplas.  Lang geleden dat ik daar nog eens was gepasseerd.  We trokken verder richting Sint-Pieters en Sint-Jozef waarde derde en vierde rustpost lagen.  We waren nogal laat vertrokken en hadden in het begin veel pauzes genomen.  Het begon al goed laat te worden en de tijdslimiet van 18u werd steeds onrealistischer.  Een Brugse Zot en hop, richting Brugse Vestingen en het stad in.  De laatste 15 km liepen helemaal doorheen het stadscentrum.  Het viel me op dat mijn wandelconditie nog steeds op en top is en dat ik enkel de eerste 10km wat last had in mijn enkel.  Op 3 km voor het einde waren we echt wel dorstig en besloten om toch vlug een pintje te nuttigen.  Het voordeel van een sluitende controlepost is dat we gratis de restjes kregen (boterhammetjes met kaas en hesp).  Nog 3 km dus en het was al 18u...  We stapten flink door en kwamen aan om 18u25.  Gelukkig was er nog volk in de eindzaal en kon ik probleemloos mijn boekje afstempelen !  Ook Rita was fiet op haar 42 km, want het was de eerste sinds hele lange tijd.  En nu wordt het een weekje van rust wat zondag loop ik in Antwerpen.  Welke afstand is afhankelijk van de werking van de ontstekingsremmers voor mijn enkel.  Maar er is altijd een troost en dat is dat wandelen goed lukt en het wandelseizoen komt er weer aan :-)

wandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelen

13:18 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

een marathon al stappend Maaike...

toch opletten met een blessure, overbelasting is nooit goed..

succes voor zondag !

Gepost door: willy | 18-04-13

Hardlopers zijn doodlopers! :-PPP
Hahaha grapje hoor..maar toch fijn dat het wandelen in ieder geval nog steeds goed gaat hè.
Ik ga je alvast heel veel succes wensen voor zondag..ikzelf zal dan onderweg zijn naar het zonnige zuiden voor een hopelijk deugddoende vakantie!
Doe je best daar in Antwerpen hè!!!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-04-13

Je verblijdt ons weer met een heerlijk leeslogje en je avonturen en ik geniet van je foto's! Succes zondag in Antwerpen.

Gepost door: Joke | 19-04-13

Het was een hele fijne en deugddoende wandeltocht! Succes in Antwerpen en moest je de marathon niet zien zitten, afspraak aan de startlijn van de Ten Miles.
Groetjes van broer Joost

Gepost door: Joost Vancoppenolle | 20-04-13

Proficiat met deze prestatie en ondertussen heb je al de marathon in Antwerpen gelopen waar je het prima hebt gedaan. Ferme prestatie!

Gepost door: Ambigirl | 21-04-13

Fijn dat je het weer ziet zitten met het wandelen. Ik hoop dat je het in Antwerpen goed hebt gedaan!

Gepost door: magda | 22-04-13

jammer van je enkel!
maar die 42 km zijn toch gelukt

Gepost door: pieterbie | 01-05-13

De commentaren zijn gesloten.