08-10-12

Moryloop Herzele : 12,3 km

Lopen2.JPGEr stond geen wandeling op mijn agenda dit weekend maar een loopwedstrijd, met name de Moryloop in Herzele die vorige zaterdag voor de 13de keer plaatsvond.  Na een bezoekje aan de supermarkt met Peter en zijn vader trokken we naar De Steenhoven, de sporthal in Herzele waar ik me inschreef voor de hoofdwedstrijd van 12,3 km.  Eigenlijk bestond de wedstrijd uit 300 meter + 4 keer een ronde van 3 km.  Het was de eerste keer dat ik een loopwedstrijd meemaakte in een vorm van toeren.  Psychologisch best lastig als je je tijdens de eerste toer al bedenkt dat je hier nog vier keer moet passeren.  Tijdens de derde toer begonnen de eerste lopers mij al te dubbelen.  Duidelijk was dat dit wel degelijk een loopwedstrijd is voor echte, ervaren lopers en ik voelde mij al vlug een amateur.  Ik was content dat ik aan de vierde en laatste toer kon beginnen en hoopte om niet bij de laatsten te moeten eindigen.  Van de 95 lopers was ik ergens begin de 70ste.  12,3 km in 1u02min, dus aan een snelheid van 12km/u, dus dat vond ik voor mezelf best O.K.  Een tombola zorgde voor een mooie prijs : een t-shirt, een bandana en een handdoek.  Het was best leuk, alleen vond ik 15u45 een laat startuur.  Op naar de volgende loopwedstrijd en waar deze zal plaatsvinden ???? Haha, dat lees je wel, maar het wordt wel iets heel speciaal en nee (nog) geen marathon hoor :-).

Lopen1.JPG

13:24 Gepost door Maya in Lopen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Maya, lopen is nu ook niet wandelen en ik vind het een hele prestatie om in een uur zoveel km te lopen!! Een inspanning was het wel als je je tong ziet hangen,hahahah!

Gepost door: magda | 08-10-12

Hehe..bij ons is lopen wél wandelen..maar jij liep hárd dus! En helemaal niet slecht ook hoor vind ik..ik doe het je zéker niet na. En je had er zelf een goed gevoel over..da's het voornaamste, wélke plaats je ook binnenkwam..al was het met de rode lantaarn geweest, dat maakt toch helemaal niet uit?
Bravo voor alweer een puike prestatie! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 09-10-12

ah, je was hier in de buurt

de "straatlopen" winnen duidelijk aan populariteit...

wel een andere discipline dan stappen..

fijne dag gewenst

Gepost door: willy | 11-10-12

zo mooi in 't rood, politiek statement?
En die juffrouw in de achtergrond in 't blauw.

Gepost door: pieterbie | 15-10-12

De commentaren zijn gesloten.