04-10-12

Herfsttocht Oedelem : 21 km

Oedelem 3.JPGToegegeven, ik ben er een beetje laat mee, want deze wandeltocht dateert van vorige zondag.  Plaats : Oedelem, start in de Land- en Tuinbouwschool aldaar, op fietsafstand van mijn deur.  Een organisatie van de Moedige Wandelaars van Beernem, dus kwaliteit verzekerd.  Alhoewel er wel na een goeie 2 km enkele pijltjes verdwenen waren.  Aan het kasteel van Ryckevelde groepeerden de wandelaars die net als ik de afstand van 21 km volgden.  Iemand telefoneerde naar het noodnummer en een kwartiertje later kwam de parcoursmeester op de fiets met een hele rist aan reservepijlen.  Na het ophangen van enkele pijlen kwamen we terug op het juiste pad.  Ik besloot aan de eerste controle op 4,8 km dan ook om meteen verder te stappen.  Een mooi stuk bos, afgewisseld met platte land en natuur leidde mij naar Sijsele.  Ook dan hield ik het enkel bij afstempelen en stapte ik verder.  Aangezien we deze controle twee maal aandeden kwam ik er na exact 6 km terug.  Ik maakte dan even tijd om mijn broodjes op te eten en bestelde een fris pintje.  Het laatste stuk was er eentje van 7 km en die ging terug naar Ryckevelde, mij welbekend.  Aan het einde had ik zo'n grote dorst dat ik nog een cola light bestelde en mijn fiets opsprong terug naar huis.  En ja, we beginnen duidelijk te merken dat de herfst zijn intrede heeft gemaakt.  Bye bye zomer, jammer eigenlijk, ook al is de herfst dan wel het mooiste seizoen. 

Oedelem 5.JPGOedelem 7.JPGOedelem 8.JPGOedelem 12.JPGOedelem 13.JPGOedelem 14.JPG

13:21 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

Ook mooie foto's! :-) Ziet er echt wel heel mooi uit daar. Zo'n boom zag ik hier in de stad ook..oh nee..dat was een lantaarnpaal met van die breisels errond hahahah!
En je laatste foto..geweldig leuk zelfportretje hoor..met de zelfontspanner gedaan? :-PPP
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 04-10-12

Je merkt op de foto's dat de herfst in aantocht is,maar het is wel een mooie streek om te wandelen!! Grappig gezegd:na de wandeling spring je op je fiets terug naar huis, hahaha!

Gepost door: magda | 05-10-12

ik hou toch eerder van zomer, hoor.

Gepost door: pieterbie | 06-10-12

Hou van de zomer, de herfst is kleurrijk maar ik vind het een weemoedig seizoen. Je hebt weer weten te wandelen. Dat kan niet stuk bij jou, gelijk heb je. In tussentijd weer enkele mooie beelden genomen.

Gepost door: Joke | 07-10-12

Inderdaad, de herfst is het mooiste seizoen. Heb zelf nog niet veel gewandeld om van de herfstkleuren te genieten.

Gepost door: Ambigirl | 30-10-12

De commentaren zijn gesloten.