31-08-12

Augustus : Indy

dieren

Net op de valreep van augustus geven we de eer aan Indy, een heel speciaal katje dat een ereleventje heeft bij Anne en Filip.  Anne had me al een hele poos op voorhand verwittigd dat ze een katje zou adopteren en ze had er hevig naar uitgekeken.  Toen Indy oud genoeg was om moederschoot te verlaten, dreigde het even helemaal mis te lopen, want Indy werd erg ziek.  Anne besloot om Indy naar de dierenarts te brengen en deze had maar een ultimatum : "inslapen of ervoor gaan".  De beslissing van Anne was gauw gemaakt maar na enkele dagen bleek dat Indy eigenlijk niet de nodige verzorging kreeg.  Uiteindelijk besliste ze om Indy over te brengen naar een andere dierenarts (en een ander dierenziekenhuis).  En ja, na een week van baxters en toezicht, leek Indy eindelijk stabiel te worden.  Door de hele goede zorgen van deze dierenarts kwam hij langzaam terug op krachten en uiteindelijk mocht hij mee naar huis.

We zijn nu al maanden verder en Indy is uitgegroeid tot een heel aanhankelijke en speelse kater.  De geschiedenis maakt hem alleen nog maar specialer, unieker en geliefder.  De moeder van Anne komt dan ook regelmatig "katsitten" want Indy verdient nu een werkelijk "katteleventje" met alles erop en eraan.  En of hij dankbaar is !  Zie hem genieten ! Hij heeft zelfs een eigen facebook-profiel, dus wat zou je nog meer wensen !!  "Proficat Anne en Filip, jullie zorgen goed voor mij en ik woon er heel graag !", aldus Indy !

Heb je ook zo'n prachtig huisdier, zo'n vriend voor wie je alles zou doen en waarvan je zoveel liefde krijgt ? Stuur dan zeker een aantal foto's met beschrijving door naar mayawandelt@gmail.com en zet je dier hier op deze blog in de bloemetjes.  Alle diertjes zijn welkom ! Zeker doen !

dierendierendieren

13:26 Gepost door Maya in Dier van de maand | Permalink | Commentaren (3) | Tags: dieren |  Facebook |

Commentaren

Bedankt Maaike om Indy "dier van de maand" te maken! Straks gaat hij nog sterallures krijgen. ;-) Filip en ik houden met heel ons hart van ons klein ventje en we prijzen ons echt gelukkig dat we voor hem mogen zorgen. :-) x

Gepost door: Anne De Gheselle | 31-08-12

Een slechte start met een gelukkig vervolg..beter dan andersom! :-)
Prachtig katje en hij zal het ongetwijfeld heel goed hebben bij deze echte dierenvrienden!
Wel meteen een waarschuwing voor allen..niet alle dierenartsen zijn even professioneel!!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 31-08-12

Indy heeft geluk dat zijn adoptie-ouders de juiste beslissing namen.

Gepost door: pieterbie | 08-09-12

De commentaren zijn gesloten.