06-08-12

Vier wandeltochten : 117 km

Lapscheure 2.JPGLapscheure 16.JPGZottegem-3.JPGZottegem-6.JPG

 

 

 

Door omstandigheden heb ik de tijd niet gevonden om voor elk wandelverslag een aparte reportage te maken, zodus hebben we het hier meteen over 4 gedane wandeltochten.  Op 21 juli stapte ik samen met Peter de 9de Grenskrekentocht van 23 km te Lapscheure (Damme).  Via stukjes Damse Vaart en heel veel natuur trokken we naar het Nederlandse Sluis.  Stukjes tocht deden mij denken aan de 60 km van juni, want we deden ook dezelfde controle aan met de goedkope Nederlandse Duvels.  We maakten er dan ook twee soldaat.  Op het einde dronken we nog een Omer in het gezelschap van Zeppe en Wikke (foto 1 en 2).

Een weekje later (28/07/2012) stond de 21km lange Wandeling Ten Berg in Zottegem op het programma.  Egmont Zottegem heeft vele verschillende parcours en deze was helaas eentje van de mindere, maar niettegenstaande kon ik toch mijn gedachten ietwat verzetten en bovendien bleef de voorspelde regen uit (foto 3 en 4).  De dag erna (29/07/2012) stapte ik een "thuismatch", namelijk de 24ste Brugsche Poortersocht van 23km, een wandeling die doorheen mijn eigen gemeente trok.  De Gemendeweidebeek en Ryckevelde zijn dan ook 2 niet te ontbreken ingrediënten (foto 5 en 6).

En tenslotte stapte ik vorige zaterdag (04/08/2012) als laatste voorbereiding van de komende Dodentocht de 14de Adriaanstocht te Onkerzele.  Het werd een zware 50km die veel hellingen van Geraardsbergen en omstreken aandeed.  De tocht trok onder andere via de Muur en doorheen Moerbeke en Deux-Acren.  Waar blijven de Padstappers het toch halen : De tocht trok immers bijna volledig over onverharde en autoloze wegen.  Een topwandeling en een goeie training voor volgende week want vandaag ben ik nog steeds ietwat stijf (foto 7 en 8).

FS-6.JPGFS-9.JPGAdriaans-6.JPGAdriaans-9.JPG

13:18 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

Wow..jij bent actief geweest! Maar ja..een beetje stevige training voor de Dodentocht moet wel natuurlijk! Hier staat het wandelleven een beetje stil zo direct na de Nijmeegse Vierdaagse..dan houden de wandelverenigingen even pauze. En bovendien kan ik met dat benauwde weer met Axel ook al niet al te ver wandelen..dus ik heb maar weinig kilometers verzet de laatste tijd...misschien komende weken op vakantie weer eens! :-)
Ik wens jou in ieder geval heel veel succes volgende week!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-08-12

haha, die beesten zijn grappig. Vooral de middelste.

Gepost door: pieterbie | 06-08-12

Alvast veel succes vrijdag in Bornem
Didier

Gepost door: Didier Reynaert | 09-08-12

Een mooie training. Veel succes op de Dodentocht. Ze hebben mij ook proberen overtuigen om mee te doen maar ik heb toch maar gepast en hou het tussen de 20-30 km

Gepost door: Ambigirl | 09-08-12

Success!!!

Groetjes - with smile

Gepost door: Hallo | 11-08-12

SUCCESS!!!

Groetjes - with smile

Gepost door: Hallo | 11-08-12

Ahhh en ik maar denken dat je stilgevallen was! Niet waar dus!

Gepost door: magda | 15-08-12

De commentaren zijn gesloten.