02-07-12

24ste Zomertocht : 32 km

Lierde-2.JPGHeerlijk is het om niet meer te moeten studeren en op een normaal uur een wandeling te kunnen starten.  Plaats van het gebeuren : Sint-Maria-Lierde.  De splinternieuwe startzaal lag op 500m van het station en om 9u11 exact kon ik starten.  Na een kilometer mocht ik mijn jasje al uitspelen.  Tijd om een beetje bij te bruinen alhoewel het weer de hele dag onstabiel bleef.  Op naar Deftinge, een andere deelgemeente van Lierde en na 6km kwam ik al aan de eerste rustpost.  Ik besloot meteen verder te gaan.  Het werd een afwisselend parcours van natuur, grote banen, wat bos en heuvels.  Op 12,6km nam ik tijd voor twee boterhammetjes en een pintje en na zo'n tiental minuutjes pauze stapte ik verder richting Hemelveerdegem.  De controle aldaar stond opgesteld in de Sint-Janszaal.  Ook hier besloot ik de eerste maal over te slaan waardoor ik zo'n goeie 13 km aan een stuk doorstapte.  Het deed dan ook deugd om uiteindelijk nog eens neer te kunnen zitten.  Ik maakte een babbeltje met Danny van Brakel en vatte erna het laatste stuk van 7,5 km aan.  Onderweg stond nog een gratis bevoorrading opgesteld waarbij je kon kiezen tussen water, zoete karnemelk of volle melk.  Ik koos voor het laatste (zie foto). Op het einde stonden Peter en zijn vader mij op te wachten.  Heerlijk nog even nagenieten met een blonde Ename en ik kon 32 km optekenen in mijn wandelboekje.

wandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelen

17:34 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

32 km op een heuvelend parcours...

mooi daar tussen de korenvelden

groeten

Gepost door: willy | 02-07-12

De eerste foto sta je ook goed op Maaike hahahahaa!
Maar die drankjes..daar zou je mij meer een plezier mee doen dan met een duvel of een ename..alleen 'zoete karnemelk'..?? ik ken alleen zure..en die lust ik niet!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 02-07-12

Weer een leuke wandeling .Heerlijk in de zomerse natuur. Zoet karnemelk? Ik drink ze liever puur.Maar als afsluiter een ename-tje dat zou ik ook wel lusten. Fijn dat je nu niet meer moet denken aan studeren en vrijuit kunt gaan wandelen.

Gepost door: magda | 07-07-12

Blonde Ename: klinkt goed.
En die 32 KM natuurlijk ook niet slecht.
Ga misschien ook eens bijhouden hoeveel km ik wandel.
Die dat ik in de verste verten jouw niveau ga bereiken.

Gepost door: pieterbie | 18-07-12

De commentaren zijn gesloten.