21-05-12

Lentetocht : 30 km

SLH-8.JPG

Tussen het studeren door moet je zo af en toe een dagje puur verlof inlassen, anders hou je het niet vol.  Zodus had ik deze op mijn agenda geplaatst : De Lentetocht van het Land van Rhode in Sint-Lievens-Houtem.  Ik had me voorgenomen om hier puur te genieten en dat werd het ook !!! De wandelclub had immers een prachtige tocht doorheen de pure natuur uitgepijld.  En ook de voorspelde regen bleef uit ! Ik kon zelfs in t-shirt wandelen en dat is dezer dagen lang niet zo vanzelfsprekend.  De eerste rustpost lag in Hillegem.  Ik at er een heerlijk soepje in de buitenlucht.  Na een plaatselijke lus van 7,5 km kwam ik daar opnieuw en besloot deze keer meteen door te stappen.  3,7 km verder kwam ik in Oombergen, een bekend controlezaaltje waar ik op de koer genoot van een blonde Ename.  Kurt Maertens van de Padstappers kwam ook toe.  Buiten hem waren er niet zoveel bekenden, wellicht door de hoge concurrentie van Omloop Kluisbergen en de 100km van Ieper.  Opnieuw maakte ik een plaatselijke lus met vele bekende paadjes, maar ook hier was het verkeersarm en puur genieten.  Het stukje van 4,7 km leek in mijn berekeningen toch een stukje langer, maar wat maakt het uit als je geniet...  Nog een Ename blond en hop, op naar het laatste stukje terug naar Sint-Lievens-Houtem.  Mijn berekening klopte en om 16u10 kwam ik toe.  Peter en zijn vader wachtten me op.  We sloten af met een Delirium.  Dagen als deze mogen er nog veel zijn.  De batterijen zijn opgeladen voor de komende blok.  Maar voor de 100km Nacht van Vlaanderen wil ik toch nog wat trainen.  Toch nog eens tussendoor dus de kalender inkijken en een anti-blokdagje inlassen :-)

wandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelenwandelen

18:01 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

Straf dat je dat durft, maar gelijk heb je.
Hèt was pure natuur waar je ingewandeld hebt zie ik.
De bloedsomloop is weer geactiveerd :)

Gepost door: Joke | 21-05-12

Je hebt er een mooie tocht opzitten en dat is zeker verdiend zo tussen het studeren door!! Je best doen hé ,met studeren bedoel ik !

Gepost door: magda | 21-05-12

dat je er even tussenuit moet is zeker en van die prachtige dagen zijn er alvast weer in aantocht
groetjes

Gepost door: Erik en Marina | 24-05-12

Wauw..ik blijf het knap vinden hoor..zulke grote afstanden! Maar inderdaad..heerlijk om je hoofd zo af en toe eens leeg te maken tussen het studeren door hè! :-)
Studeer en wandel ze nog!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 27-05-12

Lijk mij een voortreffelijke rustdag.

Gepost door: pieterbie | 11-06-12

De commentaren zijn gesloten.