05-03-12

Ten Miles Oostende-Brugge : 16 km

10Miles4.jpgHet is alweer een poosje geleden dat ik nog iets sportiefs gepost heb op mijn blog.  Ja, dat komt ondermeer door het studeren.  Voor wandelen is er helaas bijna geen tijd, dus ga ik weer intensiever lopen.  Veelal op de loopband, maar in het weekend ook langs de Brugse Vesten, Ryckeveldebos, spoorwegbedding...  Gisteren had ik dan toch nog eens een wedstrijdje op mijn agenda, namelijk de 10 Miles Oostende-Brugge.  Even voor 10 uur vertrok ik vanuit de aankomstplaats te Brugge naar de startplaats te Zandvoorde.  Wat ik niet wist, was dat je een bagagezakje kon meegeven.  Hed ik dat geweten, dan had ik steevast een pullover meegedaan.  Want vooraleer het startschot gegeven werd, werd het een uurtje bibberen van de kou.  Om 11u was het zover.  Ik kreeg al meteen technische pech, want mijn borstband van mijn hartslagmeter zakte de hele tijd af ! Ik moest die al lopende af en toe omhoog trekken.  Vervelend.  En alsof het nog niet genoeg was, liet mijn foodpod het afweten, waardoor ik het raden had naar mijn tempo.  Ik moest noodgedwongen tweemaal even stoppen om die eens op en af te zetten, maar helaas... Nadien bleek het batterijtje plat te zijn.  Waarom net tijdens een wedstrijd en niet tijdens een training, grrrr.  De looptocht liep volledig langs het kanaal Oostende-Brugge.  Lichte wind tegen en regenvlagen.  Helaas heeft mijn bril geen ruitenwissers...  De bevoorrading was in Stalhille op 8 km.  Op naar Varsenare en tenslotte de laatste kilometers.  De finish kwam in zicht en daar stonden Peter en mijn papa mij op te wachten.  Heel lief van hen.  Ik klokte af op 1 uur 22 minuten en 55 seconden en haalde daarmee de 56ste plaats van de 153 deelnemende dames en ben daar ondanks de technische problemen toch heel tevreden mee.

10Miles3.JPG

20:19 Gepost door Maya in Lopen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Niettegenstaande al je pech toch doorzetten! En dan nog zo'n mottig weer.Proficiat hoor! Al goed voorbereid voor je examens? Ik duim voor je.

Gepost door: magda | 05-03-12

Oehh..knap hoor, met al die tegenslag..ik doe het je sowieso niet na..bravo dus!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08-03-12

Proficiat, goed bezig

Gepost door: Smets Rene | 09-03-12

De 10 Miles is een klassieker, ik ben vrijwilliger bij een Oostendse organisatie die dat mee ondersteunt. Ook veel Oostendenaars lopen uiteraard mee.

Gepost door: Pieterbie | 18-03-12

ik vind het een prima prestatie
groetjes

Gepost door: Erik en Marina | 27-03-12

Hey Maya, ben toevallig op je blog terechtgekomen tijdens het zoeken van foto's op google :-)
We hebben voor het startschot nog wat samen met nog wat anderen achter een camionette geschuild tegen de wind om het niet te koud te krijgen, tevergeefs echter ;-)
Het weer zat ons die dag niet mee he, was door en door koud aan de aankomst. Succes nog verder en we komen elkaar misschien nog wel es tegen !

Gepost door: Chris | 04-04-12

De commentaren zijn gesloten.