17-11-11

Mijn blogske

blog

Intussen ben ik al 4,5 jaar aan het "skynetbloggen" en ik zou dat niet meer kunnen missen.  Als kind had ik altijd een dagboek en ja, ik heb op zolder een hele grote doos vol dagboeken liggen !  Maar niets is plezanter dan een open dagboek, een virtueel wereldwijd logboek zoals een blog.  Ik denk dat vele medebloggers dit zullen beamen en genieten van het "bijbloggen".

In december (na de aankoop van een weliswaar eenvoudige laptop) zal ik dan ook eens werk maken om mijn blog helemaal terug up-to-date te maken.  Links die niet meer werken verwijderen, blogmaatjes die veranderd zijn van web-adres wijzigen, nieuwe medebloggertjes die ik graag op de voet wil volgen toevoegen...  Er is dringend werk aan de winkel.  Sinds Skynet in juli 2010 (zie HIER) een nieuw look heeft aangenomen heb ik (wegens traagheid der computer) nog steeds niet uitgezocht hoe je je lay-out (kolommen) opnieuw kan aanpassen. 

Wil je graag een (weder) linkje of kan je leuke tips geven, dan kan je voor december een mailtje sturen naar mvc_siam@yahoo.co.uk.  Dit e-mailadresje staat tijdelijk terug open.  Intussen gaat mijn blogje een tweetal weekjes in verlof.

blog

13:48 Gepost door Maya in Dagelijkse Sleur | Permalink | Commentaren (10) | Tags: blog |  Facebook |

Commentaren

Fijn dat je er nog steeds zoveel voldoening uit haalt Maaike...velen zijn er verdwenen en dat vind ik erg jammer...de sfeer op de blogs is niet meer zo warm als ie ooit was. Maar gelukkig zijn er enkele die-hards die hun blogdeur wijd open laten staan en in wiens leventje we zo een klein beetje mee kunnen kijken! bedankt daarvoor!
Als het voor studie is dat je blog tijdelijk dicht gaat..SUCCES!
Als het voor vakantie is..VEEL PLEZIER!
En in ieder geval...TOT GAUW WEER! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 17-11-11

'k wens je een mooie veertiendaagse toe!
En kom dan maar met frisse moed terug onder de bloggers.In elk geval proficiat om het ook al zo lang vol te houden. We zijn doorzetters hé ;-)
En die zijkolommen,Maya,ik weet nog altijd niet hoe je die deftig kunt veranderen.De uitleg die ze indertijd gaven was voor mij niet verstaanbaar.Ik ben tenslotte geen informaticus.

Gepost door: magda | 17-11-11

Ik blijf bloggen inderdaad ook wel leuk vinden.

Gepost door: pieterbie | 17-11-11

Ja, ik vind het zelf ook wel plezant om te bloggen. Wel niet om iedere dag te doen maar het is ook leuk om te kijken wat anderen hun intresses zijn en hobby's, vaak met mooie leuke foto's er bij.

Gepost door: Pat | 18-11-11

skynet heeft het bloggen niet bevorderd...

maar jij bent een volhouder..

veel wandelplezier en tot binnenkort...

Gepost door: willy | 18-11-11

Bloggen is aangenaam. En er zijn er bij die ik bij het lezen nooit zal overslaan. Jij staat in mijn top 3.

Gepost door: G.U.Y. | 18-11-11

Geniet van je vakantie, Maaike, en straks met volle teugen van je nieuwe (blog)computer !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 20-11-11

Ik ben benieuwd.

Gepost door: Rinus | 26-11-11

Hoi Maaike,
Daar ben ik eindelijk weer eens. Bij mij was het bloggen even helemaal gedaan omdat weblog in de problemen zat en nog steeds zit. Ik ben daarom gisteren maar (tijdelijk??????) overgestapt naar blogspot.com Ik wilde toch weer graag mijn wandelverslagen ergens gaan plaatsen nu ik zaterdag voor het eerst weer een klein tochtje gewandeld heb na de breuk van mijn voet.
Mijn blogadres is nu http://noortjesvoetstappen.blogspot.com
Groetjes van Noortje

Gepost door: Noortje | 30-11-11

Wegens fijne en goede omstandigheden ben ik veel minder aan de pc en veel meer in het echte leven.
Toch mijn website blijft er wel, en mijn "oude" blogmaatjes ook, Je staat in mijn lijst en zo af en toe kom ik eens aanwippen!
Geniet van wat vrije tijd Maaike. Het leven gaat al zo snel.

Gepost door: ank | 02-12-11

De commentaren zijn gesloten.