25-09-11

Euraudax Herdersem : 25 km

euraudaxeuraudax

 

 

 

 

 

 

 

Gisteren trok ik naar Euraudax Herdersem met startzaal in Velzeke.  Omdat ik 's avonds nog naar een feestje in Sint-Lievens-Esse moest, schreef ik mij enkel in voor de eerste lus. In de startzaal zette ik mij bij Rosette die ik al een hele poos niet meer had gezien en bestelde een pintje.  Om 11u trokken we richting Erwetegem en Oudenhove. Het werd een lus met heel veel groen en smalle weggetjes.  Lucia, Geert en Frank van de Kadees van Aalst kennen hun weg hier duidelijk goed.  En nu de herfst officieel begonnen is, begint de zomer.  Eindelijk zon, waardoor paraplu of KW overbodige objecten zijn.  Aan de eerste wagenrust kregen we twee boterhammen en ik bestelde een pintje voor de grote dorst.  Ook Hubert (zie hier : Euraudax Verviers) was van de partij en tijdens de tweede wagenrust genoten we samen van een tweede pintje.  Om 15u20 kwamen we in de zaal. Terwijl vele wandelaars nog 75 km voor de boeg hadden, dronk ik in het gezelschap van Peter en zijn vader een Duvelke.  Helga werd in de bloemetjes gezet voor haar Schelp.  Dikke proficiat aan haar en op naar de volgende ! 

euraudaxeuraudax

19:32 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: euraudax |  Facebook |

Commentaren

hah,'t was een kort eurodaxje! maar je hebt er zeker en vast ook wel van genoten en uitgeput op een feestje komen is ook niet zo leuk.En de zon was eens van de partij dat was ook meegenomen.

Gepost door: magda | 25-09-11

We hebben elkaar slechts even gezien. Ik was er met Roger en Etienne. Weet je ? Ik ging ook voor de 25, maar de stemming was zo opgewekt dat ik gelijk zin kreeg om de volledige 100 mee te stappen. Ik dacht nog even om naar huis te bellen, maar ja ... ik had geen fluovestje bij, geen zaklamp, geen verse sokken.
---
Iets anders: vandaag wandelde ik door het Kluisbos. Op zo een tocht: een Mattentaartentocht 5 of 6 jaar geleden ben ik je en je broer voor het eerst tegen gekomen.

Gepost door: G.U.Y. | 25-09-11

Jullie hebben toch wel aparte prijzen hoor..arenden en schelpen..nog nooit van gehoord maar vast dik verdiend! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 26-09-11

Fijn je even gezien te hebben, zelf was ik er voor de volle pot. Ben ooit ook na een 100 km naar een feestje geweest en het scheelde niet veel of mijn hoofd viel in het bord met hete soep en balletjes. Doe ik dus niet meer, je hebt je hopelijk goed geamuseerd, wij trouwens ook op de overige 75 km

Gepost door: Smets Rene | 27-09-11

Ik moest eerst diep nadenken waar dat kon zijn Herdersem. Maar toen ik Erwetegem zag staan wist ik het subiet: Eddy Wally country.

Gepost door: pieterbie | 30-09-11

De commentaren zijn gesloten.