14-09-11

Het gouden kannetje

Forever Living,aloë veraKen je het gouden kannetje ?  Het kannetje bestaat uit meer dan 96 % gestabiliseerde aloë vera gel.  De inhoud van dit kannetje is van goud waard voor ons lichaam ! Aloë Vera is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement en is een buitengewoon goede leverancier van vele essentiële voedingsstoffen, mineralen en aminozuren, vitaminen en enzymen die de spijsvertering ten goede komen en daarmee de weerstand versterken. 

Drink dagelijks 's morgens een borrelglaasje op de nuchtere maag en 's avonds voor het slapengaan en draag bij tot een goede gezondheid en energiebalans.

Een korte kuur met 1 kannetje van 1 liter kost slechts 27,50 euro, een volledige kuur met 3 kannetjes (tri-pack) kost 82,50 euro.  De kannetjes zijn ook in andere smaken verkrijgbaar ! Je kan ze allen online bestellen op www.mayas-shop.be of via mij op bestel@mayas-shop.be (op afspraak af te halen).  NIEUWE SITE : http://maya.drinktook.be/

forever living,aloe vera,assebroek

Commentaren

Ik ken van mijn zus, die zo'n kuur van 3 flessen gedaan heeft.
Voor welke kwalen is t bedoeld? Of is t een algemene boost voor het lichaam?

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 15-09-11

Ik hou het bij jupilerkes, mijn gouden drankje! :-)
groetjes

Gepost door: Dominic | 15-09-11

Aloë Vera heeft idd zijn "krachten" al meermaals bewezen hé!

Ik ben een hevige voorstander...en t zit dan ook altijd in mijn verzorgingsprodukten!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 16-09-11

@ Ri@, naast de talrijke voordelen (vitamines, mineralen) zorgt de Aloë Vera Gel voor een zuivering van het spijsverteringsstelsel. Door de aanwezigheid van saponine heeft de gel een wonderbaarlijke werking op de darmfunctie. Door het drinken van aloë vera zijn onze darmen beter in staat om de noodzakelijke voedingsstoffen op te nemen.
Ikzelf volg momenteel een kuur met Bits 'n Peaches, een literkannetje met stukjes aloë pulp gedrenkt in perzikconcentraat (productnr 78 en 4078 op www.mayas-shop.be)

Gepost door: maaike | 16-09-11

Ik heb er wel al iets goeds van gehoord.
Maar voor mijn oud lijf is een duvelke meer dan voldoende nu. ;-)

Gepost door: roysfoto | 17-09-11

Hallo,
Tja, Caïro, een wereldstad en bovendien niet zo veraf van enkele prachtige piramides. Je zal het geluk hebben om de schatten van Tutanchamon te zien in het museum ter plaatse. Wij bezochten immers in Egypte de Vallei der Koningen waar het graf van betrokkene is gelegen. Jammer genoeg leeg, want alles werd verhuisd naar onder andere Caïro. Hopelijk beleven jullie evenveel aan de trip als wij de afgelopen weken hebben gedaan. Een prachtig land, alvast een prettige reis gewenst.

Gepost door: Kathy & Joris | 18-09-11

ik hou het bij een glaasje fruitsap 's morgens en een single malt 's avonds :-)

Gepost door: pieterbie | 23-09-11

De commentaren zijn gesloten.