23-01-11

Euraudax Duinbergen : 50 km

Duinbergen.JPG

Vorig weekend werd het er eentje van lopen en fitnessen en dat zal in de komende maanden wel vaker voorkomen, aangezien er wat gestudeerd zal moeten worden...  Maar gisteren maakte ik tijd voor een heerlijke Euraudax-wandeltocht in Duinbergen, bij Knokke.  Na de start om 9u vertrokken we met een grote groep wandelaars richting Knokke-Zoute.  Leuke hellende weggetjes wisselden elkaar af en wat zou een kuststad zijn zonder een glimp op de prachtige, woele zee.  Tijdens de eerste lus vonden twee wagenrusten plaats waar je kon kiezen tussen koffie, glühwein, cola of water.  Met dank aan Willy Persijn en co. voor de verzorging !  Zonnig kon je de hemel onmogelijk noemen, maar de voorspelde regen bleef hier aan de kust gelukkig uit.  Tijdens de middagpauze kon je stovers en fietjes eten of opteren voor soep met brood.  Ik koos net als m'n tafelgenoten waaronder Kim en Patrick voor dat laatste (inclusief Duveltje).  Voor de tweede lus leidde baankapitein Dirk ons richting Heist en Zeebrugge.  Om 17u30 kwamen we aan The Boat House waar we een caférust hadden. Ik dronk er een Duveltje en in de viswinkel (Westhinder) verderop kochten Patrick en ik er elk 500gr wulloksen.  Om 19u zat de tocht erop, treinde ik huiswaarts en eenmaal thuis genoot ik met Peter tijdens FC De Kampioenen van de héééérlijke Wulloks...

euraudaxeuraudaxeuraudaxeuraudaxeuraudaxeuraudax

19:05 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: euraudax |  Facebook |

Commentaren

Dat konijn is grappig.
En die mozaiek bank speciaal.

Gepost door: pieterbie | 24-01-11

Wat een prachtige natuur bij dat pad over water.
Wat is een Wulloks? Ja een vis, maar wat voor een, nooit van gehoord.

Gepost door: ank | 24-01-11

vrolijk konijn daar aan het zwin...

en de mooie zitbank lijkt me toch iets meer voor warmere dagen

na 50 km zul je ongetwijfeld goed geslapen hebben..

groetjes

Gepost door: willy | 24-01-11

Ja...weet ook niet wat wulloksen zijn, maar ik vermoed een soort van schelpdieren? wulkjes?.. lijkt er qua woord veel op...maar wij zeggen daar kokkels tegen hahaha! Ik lust dat absoluut niet hahahaha niks van schelp- en schaaldieren brrr.
Maar jeetje...het was weer een behoorlijke tocht hè! Bravo!!
Mooie foto's!!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-01-11

Toen ik hier in het advertentieblad las van de wandeling dacht ik aan jou en zie Maya kwam hier wandelen.Ik zie dat je over het knuppelpad liep.Daar willen de kleinkinderen ook elke keer naar toe en dan de wandeling door de zwinbosjes naar de Haas van Flanagan!Weet je dat er 15 van die banken zijn zoals deze aan het sociaal huis ! Ze staan allemaal op mijn blog. De kleinkinderen en ik hebben er drie namiddagen over gedaan om ze te vinden.
Mjammie ik eet ook graag wulloks!!

Gepost door: magda | 25-01-11

De commentaren zijn gesloten.