14-07-10

Adriaan Brouwertochten : 50 km

Oudenaarde3.jpg
Vorige zaterdag vond de Adriaan Brouwertocht plaats in Oudenaarde.  Ik vertrok rond 8u15 en trok doorheen het snikhete Oudenaarde en Wortegem-Petegem.  Op te merken was dat er heel weinig schaduw was, weinig bos, veel platteland.  Maar een wandelclub (hier : Hanske De Krijger) kan natuurlijk niet voorzien dat het zo heet zou worden.  Gelukkig kon ik in de controleposten zo hier en daar mijn dorst lessen.  De 32- en de 50-km wandelaars kregen zelfs tot tweemaal toe een flesje water.  Rond de middag (na 25,6 km) nam ik even de tijd voor m'n boterhammekes, een blonde Ename en een beurtje zonnecrème (Aloë Sunscreen).  Een dame naast mij volgde dezelfde rituelen.  Na een kleine 8 uur stappen (pauzes inbegrepen) kwam ik aan de finish en stempelde ik m'n wandelboekje af.  Maar eerst enkele Duveltjes nuttigen bij m'n gastvrije collega Hilde die vlak aan het station van Oudenaarde woont. 

wandelen

wandelen

20:26 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

Knap om zo veel kilometers af te leggen in zo weinig tijd, hmm wij zouden daar een ganse dag over doen en dan nog zouden we tijd te kort komen vrezen we. Je bent niet de enige die de veranderingen op Skynet niet echt toejuicht, wij zitten in 't zelfde schuitje

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-07-10

De blogs beginnen ondertussen er beter uit te zien.
Alleen, vindt ik dat de middenkolom wat breder mag. Ik zal eens nakijken wat Sunny Kay daarover schrijft.

Gepost door: G.U.Y. | 16-07-10

Eten maar vooral ook veel drinken...dat is wel hét advies met zulk warm weer hè! Heb eens tijdens een hittegolf de driedaagse van Mödling gelopen...gelukkig werden er daar extra waterpunten ingezet, zodat je steeds je flesjes kon vullen, anders hadden we het vaantje gestreken denk ik! :-) Zéker als je onder niet zoveel beschutting van bomen kunt lopen een erg zware tocht lijkt me...congratzz dat je het er weer goed vanaf hebt gebracht!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 16-07-10

Sterke meid! Je hebt het weer volbracht!
De Molsbroek heb ik eens rondgewandeld ,het is inderdaad een heel mooi gebied.
Als je me hier niet zag komt daar door Skynet.Ik kon eerst niet op mijn eigen blog en nu kan ik op sommige blogs geen reactie kwijt!!zucht zucht.We zullen nog even geduld moeten hebben denk ik.

Gepost door: magda | 17-07-10

Niet te veel werk gehad aan de lay-out? Ziet er toch goed uit?
Je hebt weer serieuze tochten achter de rug. 50 km, jezus. Ga je binnenkort de vierdaagse van Nijmegen doen? Ik hoorde van mijn neef dat die binnenkort doorging en hij neemt daaraan deel..
Ik heb veel bewondering voor je.

Gepost door: Joke | 17-07-10

50km in 8uur, niet slecht denk ik .
Zeker niet als het zo warm is.

Gepost door: pieterbie | 22-07-10

De commentaren zijn gesloten.