01-05-10

Tweedaagse van Blankenberge dag 1 : 42 km

Blankenberge1

Samen met Joost trok ik vandaag naar Blankenberge om er de eerste dag van de Tweedaagse te stappen.  Helaas waren de weergoden ons niet gunstig gezind, want de dag begon met veel regen.  Het eerste stuk volgde het strand en is dan ook het mooiste stuk van een tocht die helaas ook veel eentonige stukken aandeed.  Even over halfverwege de tocht zagen Joost en ik een landelijke tearoom en we besloten om er een lekkere trappist te pakken.  Toen het begon te regenen, bestelden we een tweede trappist.  Heel toevallig zaten Sensationman en Leentje Speeddriver bij ons aan tafel.  Ik ken hen al heel lang via Netlog en Facebook en het was de eerste keer dat ik hen in levende lijve mocht ontmoeten.  Daar werd een derde trappist op gedronken, want Leentje ken ik vooral als een enorme Duvelliefhebster zoals ik.  En ja hoor, toen we weer op pad trokken haalde ze er eentje tevoorschijn uit haar rugzakje (zie foto).  Een hele leuke ontmoeting !!! Maar we speelden elkaar terug kwijt en zo trokken Joost en ik alleen verder.  Op een kleine 3 km voor het einde genoten we van een Brugse Zot in de controletent.  De hemel werd langzaam maar zeker helemaal blauw.  En zo eindigde de eerste dag van twee dagen.  Tot morgen in Blankenberge !

wandelenwandelenwandelen

20:30 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (13) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

Ik ben naar Dendermonde geweest. Heel mooie tocht, en slechts in de namiddag een klein buitje. Foto's weldra op mijn blogje.

Gepost door: Mike | 02-05-10

Bl'berge plezant als je twee dingen kan combineren hé!

Gepost door: Koen | 02-05-10

Regen Zo slecht het weer in Blankenberge was, zo goed was het in Schaffen! En dan zeggen dat we in een klein landje wonen hé :-)

Gepost door: Steven Jaspers | 02-05-10

dag Maya, jammer dat het precies dit weekend moet regenen.Vandaag is het niet veel beter.Misschien is het in het Bl'kbergse vlugger opgeklaard vandaag.

Gepost door: magda | 02-05-10

In gistel was het droog gebleven...gelukkig was er die Brugse zot nog.

Gepost door: natalie | 02-05-10

In de regen De 2daagse is altijd de moeite. En de regen kan de pret niet bederven. Je komt er altijd wandelaars tegen die je al maanden niet gezien hebt.

Gepost door: G.U.Y. | 03-05-10

Hahahaha, leuk dat biertje onderweg en zo kom je nog eens gezellige lopers tegen!.
Groet rinus.

Gepost door: rinus | 03-05-10

Goede moed! Gelukkig is er toch steeds dat lekker duveltje dat te voorschijn komt en als dat er niet is, dan is er wel een 'bisschoppen'biertje.

Gepost door: Joke | 03-05-10

ik vond het schitterend dak u en joost heb mogen ontmoeten, ook al regende het ,de pret bleef erin.duvels pakke,duvels pakke, héhéhé

Gepost door: leentje | 04-05-10

Dit lijkt een makkie voor jou?
Geweldig al die bananenschillen daar,
inderdaad een foto waard!

Gepost door: ank | 08-05-10

Blankenberge Wow, dat zijn heel wat trippels.
Kan je nog even goed stappen na drie trippels?
Bij mij zou dat al in mijn kuiten kunnen zitten.

Gepost door: pieterbie | 08-05-10

Allemachtig meid!! Nog verder wandelen met drie van die dikke bieren achter je kiezen??? Mijn vriend kan die ook heel goed waarderen maar na drie trippels moet ik hem toch wel z'n slaapzakje inrollen op de camping hoor! hahahahahahaaa!
Geweldig knappe prestatie van jou ( die 42km dan...die bieren...euhmm hahahaa!)..ik liep de Tweedaagse in 2003...maar dan de 25km. Toen was de Grimbergen trouwens gratis...helaas lust ik geen bier! :-)
Ik lees je postjes in volgorde bij dus óp naar dag 2! :-)
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 09-05-10

invitation a participer

Amis marcheurs civiles, militaires, policiers, et autres,


Pour les amateurs de marche a pied: + - 10, 15 ,25 km ou plus en boucle, voiçi quatre grands rendez-vous incontournables en Belgique et Luxembourg pour l'année 2011, 2012 etc :

www.marche.lu : 18et 19 juin: deux jours de marche au depart de Diekirch GD.luxembourg. org: armée luxembourgeoise

www.marche-mesa.be: ( marche européenne du souvenir et de l'amitié) 28 juin au 01 juillet : 4 jours de marche dans les Ardennes Belges, org: armée Belge ( la plus belle des quatre!)plus de 24.000 inscrits

www.2daagse.be/fr/folder-2011 : deux jours de marche le 07 et 08 mai à la côte belge : plage, dune, polders, village. org: imlwalking.org

www.4jours.be : (marche de l'yser)4 jours de marche du 24 au 27 aout dans les flandres dans le westhoeck: jolies villes et villages Flamands a traverser, org: armée Belge.


Vous choisisez la formule qui vous conviens.Pas d'oblgation de marcher tous les jours.
Ouvert aux civiles et militaires, policiers, jeunes et moins jeunes de tous pays (même en uniforme) et nordicwalking.
Dans tous les cas, possibilité de s'inscrire le matin sur place avant 10.30h ou par internet.
vous trouverez toutes les infos sur les sites çi-dessus.
Si vous avez des amis marcheurs, parlez-en autour de vous.

Gepost door: luc | 06-05-11

De commentaren zijn gesloten.