25-12-09

Kerstmistocht Beernem : 21 km

Beernem-Kerst2.jpgNet als vorig jaar stond vandaag de Kerstmistocht in Beernem op het programma.  Een ideale uitstap om het heerlijke kerstdiner van gisterenavond (dat bestond uit diverse soorten vis) te verteren.  Peter en ik vertrokken om 11u35, na lang uitslapen en even twijfelen wegens de aanhoudende regen.  De weergoden waren ons gelukkig gunstig gezind want op een klein buitje na bleef het de hele tocht droog.  In de startzaal kwamen we Achille tegen die de wandeling al achter de rug had en ons waarschuwde voor gladheid.  Hijzelf was immers uitgegleden en was deels nat.  En inderdaad, het eerste stuk tot aan de controle op 5,35km was behoorlijk slibberig door de smeltende sneeuw.  We hadden een bonnetje gekregen waarmee we een pintje dronken.  Via landelijke paadjes trokken we verder en even voor de tweede rustpost kwamen we Antoine en Luc tegen.  We genoten van een kommetje soep en trokken verder.  Het werd een lus van een goeie 7 km doorheen Beernem.  Ongelofelijk hoeveel treinen er richting Gent, Brussel en Antwerpen sporen ! We kwamen opnieuw in de zaal van daarnet en genoten terug van een kommetje soep en Westmalle Tripel.  Antoine en Luc waren er weer en hadden het gezelschap gekregen van Willy Persyn.  We hadden nog een goeie 5 km voor de boeg en eenmaal aangekomen genoten we in het gezelschap van Willy Sabbe van een laatste Westmalle Tripel. 

wandelenwandelenwandelenwandelen

18:58 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

2010 Ik geniet ervan te lezen dat jij het ook altijd leuk vindt op jou favoriete sport te beoefenen ... en af en toe ook effe je Duveltje te apprecieren ... een tof 2010 toegewenst!

Gepost door: Koen | 25-12-09

Padstapper Maaike, heb heel de tijd getwijfeld of jij het was met Padstapper fleece en Club emblemen - denkelijk wel dus. Sorry dus om niks te zeggen, ook Linda kwam er niet uit. greetz - pvds

Gepost door: patrick | 25-12-09

Van harte een Zalig Kerstfeest toegewenst, Maya!

En ook een aangenaam einde van het jaar!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 25-12-09

stappen op Kerst Zo ken ik je: ook op Kerstdag gezond stappen.

Gepost door: pieterbie | 26-12-09

dag Maya kerstdag was voor ons gezellig thuisblijven,
maar vandaag haalden we ons schade goed in ;-)
Beernem waren wij al 2 keer dus dat is ons bekend
zo te zien was je weer helemaal in je sas
zeker als we lezen dat er en drankje na afloop was.
groetjes en tot ziens!

Gepost door: Kay & Joris | 26-12-09

De commentaren zijn gesloten.