24-02-09

Februari : Benji

Benji.jpgHet is einde februari en natuurlijk staat er nog een "Dier van de maand" op het programma, namelijk Benji. Ik kreeg een mail met bijhorende fotootjes van Martin, lezer van deze blog.  Benji is eigenlijk de hond van de zoon van Martin.  Hij kreeg 'm van een vriend, omdat die eigenlijk een witte hond wilde en tevens een echte maltezer.  "Ja, ik ben maar een halve malteser, maar ook heel lief !!! Waf."  Martin, een echte dierenvriend kon het niet over zijn hart krijgen dat ze Benji zouden laten inslapen.  Met Kerst is hij (want Benji is een reu) drie jaar geworden.  "Ik hou veel van kinderen en woon heel graag bij Martin.  Ik ben dan ook een echt knuffelbeest. Waf waf.".  Groot gelijk hebben ze dat ze dit knuffelbeertje in huis hebben genomen !!! "Wat vinden jullie van mij ?"

Wil je ook je huisdier laten verkiezen tot "Dier van de maand", stuur dan vlug een tweetal foto's met beschrijving door naar mvc_siam@yahoo.co.uk en hou deze blog zeker in de gaten.  Alle dieren zijn welkom : Katten, honden, konijnen, hamsters, cavia's, vissen, vogels,....  Zeker doen !

Benji2

19:42 Gepost door Maya in Dier van de maand | Permalink | Commentaren (4) | Tags: dieren |  Facebook |

Commentaren

benji hij t'is goed eee
bedankt hoor en tot hoors
grtjes dorine de vrouw van martin

Gepost door: dorine | 25-02-09

Wat en leuk grappig hondje is dit.
Je hebt weer zoals steeds veel en met ook met prachtig weer gelopen. Je kan niet meer zonder hè Maaike. Dan krijg je afkick verschijnselen.
Prachtige foto's van schaapjes, koetjes en natuur erbij.
En volgens mij kijkt iedereen reikhalzend naar de lente uit!!!

Gepost door: ank | 26-02-09

Hallo, Dit zal dan alvast een dankbare viervoeter zijn, die beseft dat hem nog kansen worden gegeven. Hebben er vandaag opnieuw enkele ontmoet samen met hun baasjes op wandel. Blijkbaar kunnen ook dieren daar echt wel van genieten hé, allez ja wij zouden dat toch een beetje moeten weten zeker. Kunnen beerkes ook deelnemen aan deze wedstrijd van "Dier van de maand"? Het is maar een vraaje zulle ;-)

Gepost door: Kathy en Joris | 27-02-09

onscherp Jammer van de onscherpe foto, maar daar kan jij natuurlijk niets aan doen. Honden zijn niet zo gemakkelijk te fotograferen.

Gepost door: pieterbie | 01-03-09

De commentaren zijn gesloten.