01-01-09

Jaaroverzicht 2008

2009

Wat vliegt de tijd toch ! Jaaroverzicht 2007 zit nog vers in het geheugen en hier zijn we dan weer met ons jaarlijks traditioneel verslagje.  2008 is er eentje met een weekendje Hasselt, een dagje Keulen en een weekje Turkije.  Op sportief vlak behaalde ik twee Gouden Arenden, namelijk in het wandelen en na veel trainen ook eentje in het zwemmen.  In mei hadden we een ontmoeting met mede-boekerijders en ben ik medewerker van de daarbij horende blog geworden.  Het was prachtig te zien hoe Lissewege in de zomer z'n kaarsjes had buitengezet en hoe een daguitstap in Mechelen ter ere van het pensioen van mijn vader ondanks de felle regen toch perfect kan verlopen...  Eind november is m'n fotoblog Maya's Kiekjes geboren.  Op professioneel gebied nam ik afscheid van m'n job waar ik meer dan zeven jaar vertoefd heb. Op naar 2009 dus met een nieuwe loopbaan, nieuwe wandelervaringen en misschien ik plan dit jaar ook één of meerdere looptochten.  Maar het allerbelangrijkste aan het bloggen zijn de lezers ! Dus wil ik jullie allemaal bedanken voor de bezoekskes !!!  En ja, laat de flessen maar knallen.  Voor mij mag dat gerust een Duveltje zijn :-).

Overzicht-2008

1. Vierde volbrachte Dodentocht - 2. Weekje Turkije en foto eronder Gouden Arend Wandelen - 3. Boekenrijders ontmoeten elkaar in Gent - 4. Het Demermannetje in Hasselt - 5. Peter wandelt mee in Ertvelde - 6. Opendak-Barbeque in De Kelk - 7. Mountainbikerit naar Hertsberge - 8. Euraudax Zwembrevet - 9. Broer Joost en ik tijdens een wandeltocht in Landegem - 10. Fietstocht met Peter in de regen naar Jabbeke - 11. Euraudax Haren 150 km wandelen - 12. Dagje Mechelen - 13. Vierde volbrachte Nacht van West-Vlaanderen.

18:41 Gepost door Maya in Dagelijkse Sleur | Permalink | Commentaren (3) | Tags: nieuws |  Facebook |

Commentaren

Beste wensen Onze beste wensen voor het nieuwe jaar en mag 2009 een fantastisch wandeljaar worden. En dat we nog veel Duveltjes mogen drinken:-)

Gepost door: Dirk | 01-01-09

goed gevuld jaar! Jaaroverzicht, lijkt in de mode te zijn.
Maar 'k heb daar geen zin in, dus ik doe gewoon verder. Wel tof die van jou!

Gepost door: pieterbie | 02-01-09

Ik wens je een fantastisch 2009 met veel leuke wandelingen, Gouden Arenden, fietstochten en looptochten en cafébezoekjes. En veel succes met je nieuwe job.

Gepost door: Ambigirl | 02-01-09

De commentaren zijn gesloten.