18-06-08

Juni : Wizzy

Wizzy.jpgWizzy is één van Maggy's poezen.  Haar verhaal lijkt een beetje op dat van Lara vorige maand.  Ook Wizzy werd mishandeld en gedumpd. Gelukkig heeft Maggy haar onmiddellijk een nieuwe thuis geboden.  In het begin was ze bang van alles en langzaam begon ze haar bazinnetje te vertrouwen.  "Mijn hobby's zijn spinnen en kopjes geven.  Ik kom graag bij Maggy vleien."  En ja, ze komt heel goed overeen met haar huisgenoten , vooral met Noxy.  "Ik heb het alleen niet graag als de kindjes van de familie op bezoek zijn, want die durven wel eens aan m'n staart te trekken en da's niet leuk. " Maggy schrijft op haar website dat er mensen zijn die Wizzy's vacht niet mooi vinden.  Op m'n vorige blog werd ooit Xera verkozen, die heel erg op Wizzy gelijkt.  Toen waren er ook mensen die haar lelijk vonden.  Ik heb dit nooit begrepen.  Ik heb Wizzy in het echt nog nooit gezien, Xera wel en als ze op elkaar gelijken, dan zijn dit voor mij (naast Siamezen) de mooiste poezen die er rondlopen.  Net omdat ze zo uniek zijn.  Daarenboven heeft Xera net als Wizzy een zààààlig karakter !

Wil je ook je huisdier laten verkiezen tot "Dier van de maand", stuur dan zo vlug mogelijk een of meerdere foto's met beschrijving door naar mvc_siam@yahoo.co.uk.  Poezen, honden, vissen, schildpadden, hamsters, muizen, vogels... Alle dieren zijn welkom !!!  Zeker doen !!!

Wizzy

21:52 Gepost door Maya in Dier van de maand | Permalink | Commentaren (6) | Tags: dieren |  Facebook |

Commentaren

merci thx dat ook men Wizzy hier mocht staan, na de Nox, Ziggy en caafjes ;-)

Gepost door: Maggy | 19-06-08

haha je bent net terug van warmere oorden lees ik
en blijkbaar moet dit eigen zijn aan maggy's die poezenliefde mijn zusje heet nl ook maggy en telkens weer als ze een katje ziet is ze er mee weg!

Gepost door: callemie | 19-06-08

bedankt voor het bezoek aan mijn blog!
ben hier terecht gekomen bij een ware dierenvriend
en verderop lees ik dan nog dat "Guinness" een favoriete pint is, en daar kan ik inkomen zou voor een vers getapte Guinness wel meer dan een straatje omrijden alhoewel voor een Duvel ook hoor!

Gepost door: dirk | 19-06-08

Namens..... Het doet altijd zo'n plezier te weten dat er nog dierenvrienden zijn! je kan een voorkeur hebben voor een bepaald dier, maar ze zijn allemaal zo mooi - witte, zwarte, groene, blauwe, grote, kleine. Ik wilde je gewoon bedanken dat je zo nu en dan een plaatsje vrijmaakt voor hen!!!!
En nog bedankt om Sjaakie te steunen:-)) ivm zand Koksijde.
BTW, nog veel wandelgenot, ik krijg dorst als ik je verslagjes lees;-))

Gepost door: Jan Noordijk | 20-06-08

geniet van het mooie weer ;-)

Gepost door: jean | 21-06-08

mooie poes wat een mooie poes ik vind hem echt mooi en als mensen deze poes llijk vinden dan kan ik er niet aan doen dat ze een slechte smaak hebbe he hihi

Gepost door: bert peyffers | 04-04-09

De commentaren zijn gesloten.