05-04-08

Euraudax Londerzeel : 50 km

LoLoDeLo9.jpg

Vandaag trok ik samen met Joost naar Londerzeel om er een wandeltocht te stappen van 50 km, onder begeleiding van baankapitein Kim.  Na een goeie 7 km kwamen we aan de welbekende Palm-brouwerij in Steenhuffel.  Eigenlijk was het de eerste keer dat ik deze in klaarlichte dag zag.  De andere keren waren 's morgens vroeg tijdens de Dodentocht.  Vlak ervoor stond de eerste wagenrust te wachten met voor iedereen een broodje haring.  En daar zag ik voor de eerste keer in m'n leven Freddy11 (foto), een goeie blogkameraad.  We hebben een hele eind lopen babbelen en dat was heel aangenaam.  Ook Sigrid was van de partij en stapte haar eerste 50 km.  Met Conny maakte ik ook een babbeltje.  Zij werkt eveneens als ik aan het muntplein in Brussel en we komen elkaar soms tegen aan het werk.  Erna trokken we naar Lippelo en het was goed beginnen regenen.  We trokken doorheen het modderige, maar prachtige bos tot aan de volgende wagenrust waar Linda voor de drankbediening zorgde.  Ik at er een zakje paprika-chips.  Een wolkbreuk vierde feest boven ons en wij moesten verder.  Om 13u16 kwamen we aan de middagrust waar Joost en ik genoten van een Duveltje.  Freddy koos voor de bruine Leffe.  's Middags trokken we via het Buggenhoutbos en Heizijde (Lebbeke) naar Dendermonde.  Onderweg hadden we nog twee caférusten.  Ik maakte nog een leuke babbel met Katrien die haar eerste Euraudax kwam stappen en met Wim Smeulders.  Om 19u kwamen we aan in Dendermonde (foto) en Joost en ik bestelden een bakje friet die we op de trein opaten.  Voilà, de kuiten zijn weer goed gesmeerd vandaag en de organisatie was optimaal !!

LoLoDeLo14.jpgLoLoDeLo16.jpg

 

 

 

 

LoLoDeLo23.jpgLoLoDeLo46.jpg

21:50 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: euraudax |  Facebook |

Commentaren

hallo wat een lange afstand om te wandelen. oke, vandaag liep ik ook 50 maar wandelen is toch nog iets anders weet ik zelf. ik zou ooit graag eens de dodentocht wandelen maar die nacht doordoen schrikt me wat af.
groeten en gefeliciteerd nog he;-)

Gepost door: patrick | 05-04-08

Da's fijn als je zo goed kan stappen. Daar kan mijn fysiek geen weg meer mee. Te voet zie je zoveel meer.

Gepost door: Martine | 06-04-08

En toch, Ondanks de regen was het inderdaad een fantastische dag op zaterdag, zondag op de Kemmelberg was het erger op de wandeling, hagel en sneeuw was ons deel, ja het leven van een wandelaar kan hard zijn, maar het is en blijft een ongelofelijke bezigheid. Geen Leffe gisteren maar een lekkere Tongerlo.

Gepost door: freddy11 | 07-04-08

Beter weer bij ons Dan was je beter in Oldenzaal, waar wij de dag doorbrachten. Helaas meest binnen bij een dansfestijn van zoon en schoondochter, (Kampioenen stijldansen), maar dat moet zo af en toe. Onderweg zag ik die prachtige boomtoppen!!! Dan MOET er gestopt worden. De eerste foto's zonder dat Lara mee was, maar dat maak ik vanmiddag na het werk weer goed.
Het weer was hier de hele dag super. Veel zon en een beste temperatuur. Zoals ook vandaag tot nu.
Maar jij hebt het weer gedaan!!! Gaaf hoor!!!
groetjes
ank

Gepost door: ank | 07-04-08

Belisa en Berta, de melkkoeien van Steenhuffel Belisa en Berta, de melkkoeien van Steenhuffel,
komen mij heel bekend voor! Zie mijn fotoverslag
foto 9. Klik op mijn website-link om rechtstreeks naar dit fotoverslag te gaan!

Groetjes van je liefste broer Joost enja
tot zaterdag-zondag voor 150 kilometer wandelgenot in Brussel

Gepost door: Joost Vancoppenolle | 07-04-08

Ik zie dat je na je griepje er alweer aardig wat kilometers hebt opzitten. Ik kon dit weekend niet wandelen omdat ik in de nachtdienst zat.

Gepost door: noortje | 07-04-08

't is weer voorbij ... Maaike, je kan het niet beter verwoorden als hierboven, kort maar krachtig, en ook Joost en Freddy hebben uitstekend reporterswerk geleverd. Ik meldde je broer reeds dat ik over quasi alles heel tevreden was, en dat heeft mijn werkweek met erg veel moed doen inzetten. Haast nooit zo tevreden teruggeblikt op een goed voorbereide organisatie ( 't is moeilijk bescheiden te blijven ... ), en 't was toch ook alweer mijn 11e. En ja, zaterdag gaan we er weer een lap op geven he, met eindelijk nog eens " ne grote ". Helaas ga ik jullie in de steek moeten laten omdat ik " maar " 125 doe, want die heb ik nog nodig voor mijn arend in Zandbergen. En dat het Parijs-Roubaix is is dan mooi meegenomen ... een collega van op 't werk gaat mij trachten wakker te houden ... Bedankt ook voor de mooie foto, en blijf schrijven he. We maken het zo steeds een 2e keer mee.

BR, Kim

Gepost door: Kim Geudens | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.