03-09-07

Euraudax Torhout : 100 km

TorhoutZaterdag 1 september, tijd voor een Euraudax !!  Om 8u45 stond ik op en treinde ik naar Torhout waar baankapitein Dirk een 20h Euraudax voor ons in petto had.  En ter gelegenheid van de 25ste editie was er een stop voorzien aan het stadhuis op uitnodiging van de burgemeester van Torhout (die zelf belet was).  Deze receptie vond plaats in de tweede lus en we werden getrakteerd met Thouroutenaeres aan volonté !  Maar niet teveel drinken luidde de boodschap want er moest nog zo'n 75 km gewandeld worden.  Op 50 km werden we verwend met tongfilets en kroketjes op een bedje van championsaus (ja, euraudax mag best wat feestelijk zijn *lol*), ijs en wijn (ook à volonté !).  De derde lus leidde ons naar Zwevezele en Ruddervoorde.  Om 22u15 gaf ik Peter per gsm een nachtkusje (hij was juist van een Duvel aan het drinken, mmmm) en zo stapten we met de hele groep (in groene t-shirtjes en fluojasjes) de zwoele nacht in.  Ik voelde me nog steeds in form, behalve begon ik een heel klein beetje last te krijgen in m'n scheenbeen (maar niet zo erg deze keer...) en van een blaartje op m'n rechter hiel.  Na een ontbijt op 75 km (en ik had reuzehonger) begonnen we om 2u30 aan de laatste 25 km doorheen Aartrijke.  Na twee wagenrusten met daartussen een goeie 4 uur stappen, bereikten we zondagmorgen om 7u00 de eindmeet (met alweer een vlerkje meer aan m'n Gouden Arend).  Ik zou zeggen : Bedankt organisatie en de burgemeester hoeft heus geen 25 jaar meer te wachten om ons op zo'n Thouroutenaere te trakteren !!! 

Torhout0aTorhout0bTorhout1Torhout2Torhout3Torhout4Torhout5Torhout7

21:29 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: euraudax |  Facebook |

Commentaren

Amaaaai, Over een service gesproken, ons mogen ze ook zo een burgemeester geven, wie zou daar niet willen voor stemmen.

Gepost door: freddy11 | 04-09-07

En mijn huisje gepasseerd ? Hallo Maaike,

En mijn huisje gepasseerd ? Was natuurlijk nacht en ik lag in dromenland :)

Gepost door: Christian Debackere | 04-09-07

Heb aan je gedacht ! Ik ben niet ver van je huisje gepasseerd en heb eraan gedacht. Ik kon je moeilijk wakker maken hé Christian :-).

Gepost door: maaike | 04-09-07

Speeltuin De foto's van op de speeltuin tonen dat volwassenen nog altijd een beetje kind zijn. Op onze fietsvakantie hebben wij ons laten gaan op de speeltuin in Geraardsbergen. Foto's volgen nog op mijn website.

Gepost door: Ambigirl | 06-09-07

Honger ? Tongfilets, kroketjes en championsaus ................ neen, bedankt !

Gepost door: Yago | 07-09-07

De commentaren zijn gesloten.