18-08-07

BBQ bij de Marollen

BBQ-1Gisteren, vandaag en morgen is het Marollenkermis in Sijsele.  Dit wordt georganiseerd door het Feestcomité De Marollen van Sijsele en Joost en ik zijn lid van hun wandelclub (Aktivia n° 202).  Elk jaar gaan we naar de barbeque en dit jaar werden we door onze voorzitter Geert Cherlet zelfs uitgenodigd.  We mochten ook naar de receptie ervoor die enkel voor de bestuursleden georganiseerd was.  Bij deze maak ik meteen reclame voor de 21ste Marollentocht die morgen (zondag) plaatsvindt !  Je kan er kiezen tussen de afstanden van 6-12-18-24 km.  De start vindt plaats in de Feesttent op het Marollenplein, Dorpsstraat 29 in Sijsele (Damme).  Je kan er ook perfect heen met het openbaar vervoer door Bus 58 aan het station van Brugge te nemen en af te stappen aan Halte Zwaanstraat (ligt op 200m van de start). 

marollenHierbij wil ik iedereen bedanken voor de toffe reacties op de uitgewandelde Dodentocht.  De combinatie van een hele week werken (vrijdag inclusief) en wandelen is me zwaar bekomen en ik heb de hele week gesukkeld met m'n scheenbeen.  Nu is het gelukkig al veel beter dus ik doe m'n best om morgen De Marollentocht mee te stappen.

Een Marollentocht BBQ met grote borden nodigt uit om veel groenten te nemen.  Met al dat vlees erbij worden de ogen soms groter dan de buik... Zie foto's !

MarollenBBQ12MarollenBBQ14

13:23 Gepost door Maya in Dagelijkse Sleur | Permalink | Commentaren (6) | Tags: wandelen, nieuws |  Facebook |

Commentaren

Klop klop klop ...hoorde je dat...bij jou wordt ook geklopt...laten we maar open gaan doen en gaan genieten...het weekend is begonnen...liefs Hallo in Sijsele ben ik al eens naar een rommelmarktje geweest ..liefs...

Gepost door: Athea | 18-08-07

Vraagje Hoi Maaike, heb je mijn mailtje gekregen in verband met wandelbloggers der lage landen? U heeft zich nog steeds niet geregistreerd, en ik vroeg mij af of u het misschien vergeten bent. Geen verplichting uiteraard hoor, maar het is een beetje eenzaam als enige vrouw tussen al die mannen :-)

Gepost door: Caroline | 18-08-07

Cesaertje Hallo Maaike,

snik snik .... zie Cesaertje niet ?

Gepost door: Christian Debackere | 18-08-07

Hoi hoi @ Athea, morgen is het terug rommelmarkt, joepie :-)
@ Caroline, is bij deze gebeurd en ik heb het al getest...
@ Christian, Cesaertje wordt deze week nog bekroond zulle !

Gepost door: maaike | 18-08-07

Heerlijk Dat ziet er allemaal erg lekker uit, gelukkig kan je het erna afstappen.

Gepost door: freddy11 | 20-08-07

Mosselsoupé Wij waren er niet bij de Marollenkermis maar zal er wel bij zijn op Sijselekermis. Wij gaan dan naar de Mosselsoupé in het Oud gemeensthuis zoals de 2 vorige jaren. Ik kijk er al naar uit.

Gepost door: Yago | 23-08-07

De commentaren zijn gesloten.