03-07-07

Rondom Sint-Joris : 15 km

Sint-Joris-A

Deze middag omstreeks 13u 45 begonnen Peter en ik aan een wandeltocht van 15 km lang.  Dit tussen de regenbuien door... Deze wadeltocht werd georganiseerd door de WSV Beernem.  Gelukkig bleef het de eerste lus van een goeie zes kilometer droog en genoten we in de eerste controle van een Westmalle.  Helaas zouden de regenwolken niet uitblijven en tijdens het tweede traject was het zover.  Regenbuien schoven over ons heen en lieten de vochtigheid de vrije loop.  In de tweede controle kregen we een gratis Wittekerke aangeboden.  Niet echt een schitterend bierke, maar de controlepost beschermde ons toch tegen de wolkbreuk die volgde.  Eenmaal de regen wat geminderd was zetten we de wandeltocht voort doorheen Knesselare.  De laatste zes kilometer verliep niet regenloos, maar al bij al viel het best wel mee.  Aan de aankomst genoten we nogmaals van een Westmalle en we waren vlak voor het onweer veilig terug thuis !  

Sint-Joris-A2

Sint-Joris-B

 

19:12 Gepost door Maya in Wandelen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: wandelen |  Facebook |

Commentaren

Een wandeltochtje door de regenbuien dat is niets voor mij maar die Westmalle zou ik ook wel lusten ;)

Gepost door: Yago | 03-07-07

Als je het mij vraagt, Verleden jaar in Kluisbergen heb ik ook zo een gratis Wittekerke geproefd, neen, zeker niet mijn ding, geef me dan maar een Westmalle, Leffe of Grimergen, en een donkere als het kan.

Gepost door: freddy11 | 03-07-07

ja, deze tijd van het jaar is in niets te vergelijken met vorig jaar. Toen vielen de mussen dood van hun takken, en waren de vijvertjes volledig uitgedroogd.
Nu moeten we rekening houden met 'kans op buien', wat wil zeggen, dat het praktisch een hele dag 'st...weer' is.
Gelukkig is het bij de langere (nacht-) wandelingen tot hiertoe droog gebleven, en ook op de tweedaagses viel het reuze mee.
Hopelijk dit jaar een aangename, droge, niet te warme dodentocht ?

groetjes,
thierry

Gepost door: thierry | 03-07-07

Regenweer Ja, da regenweer mag echt wel eens stoppen. Had je geen hagelbuien? Hier in Gent waren er rond zeven uur 2 opeenvolgende zware hagelbuien met als gevolg kleine putjes in de auto. Hopelijk is het zaterdag beter zodat ik ook nog eens kan gaan wandelen na 2 weken binnenzitten

Gepost door: Ambigirl | 03-07-07

Ja, regenweer. Hopelijk heb je volgende keer beter weer om te gaan wandelen, k zal het alvast proberen te bestellen ;). Maar als je onderweg zo eens een pintje kunt drinken maakt wel veel goed denk ik, niet dan :) ?
Groetjes.

Gepost door: Jan | 05-07-07

De commentaren zijn gesloten.